Vítám Vás na svých stránkách.

Omlouvám se, aktuálně stylingové služby z důvodu pracovního vytížení v jiném oboru neposkytuji.

úterý 17. března 2015

Yellow Midi

Jarní týden jak vyšitý a přesně pro něj najdete v nové polyvore koláži slíbenou inspiraci k nošení široké midi skirt. Tentokrát je v hlavní roli citrónově žlutá z Topshopu.
Základem jsou samozřejmě podpatky. Pokud totiž nemáte alespoň metr osmdesát pět, výsledný efekt v balerínkách by působil spíš jako bachratý vesnický kroj než sofistikovaná elegance. U délek téměř ke kotníkům je vhodné dát si pozor i na boty s výrazným páskem kolem kotníku. Pásek má schopnost nohu opticky zkrátit a zničit tak efekt podpatku. Široká midi je také výbornou příležitostí pro kombinace s krátkým topem, který nechá jen občas vykukovat tu pravou míru holého těla bez efektu vulgarity.


Midi Yellow



River Island v neck crop top, 1.070 CZK / Miss Selfridge white trench coat, 3.100 CZK / MANGO black fringe jacket, 2.675 CZK / Topshop box pleat skirt, 1.720 CZK / Steve Madden black platform shoes, 2.560 CZK / River Island white pointy pumps, 1.910 CZK / Flower jewelry, 360 CZK / Opi nail color, 460 CZK


Možná už jste zaregistrovali, že některé midi Vám vykouzlí hezčí postavu než jiné. Důvod může být v její délce. Malá postava bude vypadat lépe v délce spíše pod kolena, ale vysoká a hubená Chiara z první fotky si může dovolit délky ke kotníkům.

theblondsalad.com, lachimeneadelashadas.com


Tady máme zmiňovaný vesnický balerínkový efekt. Jenže sukně konči hned pod koleny a především je vidět, že jde o záměr, který krásně koresponduje s celkovým výsledkem s duší venkova. Prostě dokonalost :)

larmadiodeldelitto.com, proseccoandplaid.com

Styling tip! Natáhněte pod sukně kozačky, a když se oteplí, vyměňte je za platformy. K tomu šátek kolem krku, rozpuštěné vlasy s pěšinkou uprostřed a máte jeden z nej trendů sezóny - sedmdesátá léta. 
Tento styl, ať už směřuje k hippies nebo k eleganci, se mi líbí víc a víc, takže se určitě můžete těšit na podrobnější článek ;)


asos.com


Žádné komentáře:

Okomentovat

Těším se na sdílení všech Vašich myšlenek, nápadů, otázek i odpovědí.