Vítám Vás na svých stránkách.

Omlouvám se, aktuálně stylingové služby z důvodu pracovního vytížení v jiném oboru neposkytuji.

středa 20. května 2015

Češi módní inspirací: Outdoorové sandály

Mám pocit, že se tvůrci módních trendů opět jednou přijeli inspirovat do Česka (podobně jako s ponožkami do sandálů nebo pantoflemi birkenstock) a tak jsme pro jednou zase ten nejvíc in národ. Teda mohli bychom být, kdybychom věděli kdy kam a jak tyhle super pohodlné sandále nosit. Jak vidíte na většině fotek, je to prostě outdoor kousek ideální třeba právě na chatu, do lesa nebo klidně i do městského parku. Pokud si vyberete barevné či vzorované a doplníte hippie, indie stylem výsledek bude super stylový a přitom ne nijak tuctový, protože četnost takových kombinací v našich končinách je přece jen mizivá. Na druhou stranu bych tyto kousky z městských ulic také úplně nevylučovala. Například v decentní krémové, bílé i černé mohou doplnit jinak elegantní outfit. Jenže tady je zapotřebí mít na paměti pár pravidel, aby nevznikl podivný paskvil.

1. Musí být vidět, že jde o záměr (tzn. ne tak jako kdybyste měli všechny balerínky a lodičky zrovna u ševce a nic jiného vám doma nezbylo).
2. Musí být čisté!! žádné památeční bahno na poslední výlet na Vysočině.
3. Měli by být co nejobyčejnější a vzdát se sportovně vypadajícího designu a "ozdob", kterými sportovní značky velmi rády své výrobky ozvláštňují.
4. Pamatujte vždy kam v těchto botech zamíříte (do hospody na zahrádku? ano, nákupy v centru města? ano, večer do baru? ne)

A tady už je várka kombinací těchto pohodlných skvostů.

Jak oslovuje tento trend Vás? Jste v pokušení ho vyzkoušet nebo Vás představa outdoor sandálů jako stylového kousku z principu odpuzuje?










Zdroj foto Instagram: thefrugality, juliekobe, michelletakeaim, reyneenoo, dothehotpants, _insomaniac, tinyatlasquarterly, thesabrinaphoto

2 komentáře:

  1. Proč ne :) Ne vždy je člověk zvědavý na otlačené nohy na podpatcích, zvlášť v létě, kdy se spousta akcí koná venku. Hezkou, pohodlnou a dobře "hippie" alternativou jsou i Faraon sandals, kožené faraonky. Jedny mám i já a na výlety, dovolené a BBQ party jsou báječné (a hlavně se hodí snad ke všemu).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, faraonky jsou supr! obzvlášť přesně na takové akce, jaké jsi popsala, dik za tip ;)

      Vymazat

Těším se na sdílení všech Vašich myšlenek, nápadů, otázek i odpovědí.