Vítám Vás na svých stránkách.

Omlouvám se, aktuálně stylingové služby z důvodu pracovního vytížení v jiném oboru neposkytuji.

pondělí 11. května 2015

Uncomplicated Tee

Najít bílé či černé tričko bez potisku a jiných serepatiček navíc ze zajímavého materiálu a volného avšak padnoucího střihu to je výzva, kterou se mi zatím nepodařilo k plné spokojenosti pokořit. Šanci však dávám Anet a Evě z KOIVU, kterým přesně takový kousek oblečení ve skříni chyběl a rozhodli se ho vytvořit sami. Jejich tvorba dokonale ztělesňuje jejich heslo, pod které se můžu podepsat i já "Because uncomplicated looks good. Always". Použitým materiálem je výhradně froté od lokálního dodavatele. Ovšem není froté jako froté a holky pro různé typy triček používají různou výšku smyček a hrají si i s kombinacemi surovin (bavlna a bambus). Trička jsou k dispozici v bílé a černé barvě s kulatým nebo véčkovým výstřihem. Vyzkoušet si je můžete třeba v brněnském obchůdku Pokojík, který i nebýt těchto skvostů prostě stojí za návštěvu. Specializuje se na oblečení, doplňky a šperky od českých tvůrců vyrobených u nás - slow fashion srdce zaplesá :). Aktuální info o KOIVU a mnohem více fotek najdete na jejich fb stránkách.




Tady je jen jedna z milionů možností jak jednoduché tričko nastylovat. Co si o ní myslíte?? A jsou vlastně takto jednoduché kousky nezbytností i pro Váš šatník?


Easy White T by stylistkaeli.

P. S. Když si sami pro sebe řeknete slovo koivu (ve finštině znamená bříza), vyvolává to ve vás něco? Mně to slovo přijde fakt magický, takový mysticky uklidňující :D Je zajímavý občas se zamyslet nad tím, co s námi souzvuk pár hlásek udělá.


Zdroj foto: facebook.com/koivustore

2 komentáře:

  1. Eli a zvonáče? Fakt? Jako zase? Já ted poridila bile velke tricko sice s potiskem, ale bajecny lehounky material ve fast fashion HM :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zvonáče v kombinaci s platformami mě berou už dlouho a tuším, že jen tak nepřestanou. Navíc zrovna letos, kdy frčí sedmdesátky, je to jeden z top módních kousků :). Těším se, až na tobě to tričko uvidím ;)

      Vymazat

Těším se na sdílení všech Vašich myšlenek, nápadů, otázek i odpovědí.