Vítám Vás na svých stránkách.

Omlouvám se, aktuálně stylingové služby z důvodu pracovního vytížení v jiném oboru neposkytuji.

čtvrtek 2. dubna 2015

4 jarní trendy, které už máte v šatníku

Když se mi podaří vymyslet zajímavou kombinaci nebo netradiční využití něčeho, co už mám doma, mám daleko větší radost než z nákupu dalších krámů do mé přecpané skříně. Občas ani nemusím příliš zatěžovat svou kreativitu a různé vychytávky na mě vyskočí při brouzdání módními servery. Tady je několik z nich. Určitě dejte vědět, pokud máte nějaké další nápady :)

1. Pásek přes kabát či sako
Letošní jaro jsou toho plné street style blogy. Ideálně by měl být pásek kontrastní jak barvou tak i materiálem, ať je jasné, že je to čistě vaše kombinace. Jako bonus určitě oceníte, že tento trend žensky tvaruje postavu.




2. Jedna náušnice
Ať už si vyberete opravdu "statement" náušnici nebo v jemnějším provedení jako má Emma Watson, tu druhou nechte ve šperkovnici. Aby bylo jasné že jde o záměr, a ne že jste jednu v průběhu dne ztratila, měla by být náušnice něčím nápadná a netradiční.




3. Šátek na hlavě elegantně
Šátek uvázaný "na piráta" nemusí být doplňkem jen bohémského stylu. Při vhodně zvoleném materiálu oživí i Váš elegantní outfit.


4. Celá v bílém
Uznávám není to zas taková novinka, ale Češky se tohoto nádherného typicky jarního trendu stále bojí. Chápu, chce to přece jen nedeštivé počasí, ale doufám, že ve slunečních dnech budeme variace na all white potkávat v ulicích častěji. Kdo se tohoto trendu nebojí, je moje klientka Maruška. Její celo bílý outfit najdete v článku o nákupech s osobní stylistkou.


foto: sailingtheseaofstyle.com, whowhatwear.com, thefashionspot.com, afterdrk.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Těším se na sdílení všech Vašich myšlenek, nápadů, otázek i odpovědí.